• C&E De Hondert Margen 21 De Lier
  • +31 (0)174-512419

Certificering

Koninklijke Metaalunie

Specialist

Draadproducten

C&E Draad Bewerking

De Lier, Nederland

Overige sectoren

Overige sectoren

Van particuliere projecten tot de meest uiteenlopende branches, C&E ziet overal mogelijkheden. U kunt altijd contact met ons opnemen om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen, zowel voor een introducerend gesprek als voor een offerteaanvraag of een bestelling. Wij laten u graag de mogelijkheden in draad zien om samen voor u een draadoplossing te vinden en een passende aanbieding te maken.

Hoe meer informatie u ons toelevert des te beter kunnen wij aan uw verwachtingen voldoen. Wij produceren aan de hand van een schets of volgens een model of tekening en wij maken producten passend op aangeleverd materiaal. Ook kunnen wij naar aanleiding van een gesprek een product ontwikkelen. Indien nodig kan onze technisch tekenaar op voorhand een tekening maken die de klant kan goedkeuren of aanpassen.

Wij hanteren geen minimum of maximum afname van onze producten. Voor de productie van een order lopen wij een aantal stappen door. Wij bouwen de machine om naar de juiste diameter, stellen de machine en gereedschappen in, programmeren het product en controleren de maatvoering uitvoerig. Dit kost tijd wat betekend dat hoe meer stuks er worden besteld, hoe goedkoper ook de prijs per stuk.

Met ons hypermoderne machinepark verwerken wij draad vanaf Ø0,8 mm t/m Ø16mm. Wij buigen diverse draadkwaliteiten waaronder blank, verzinkt, verzinkt veren, rvs, rvs316, rvs-veren en aluminiumdraad. Daarnaast kunnen wij materiaal wat op rol wordt aangeleverd door de klant ook verwerken. Met al deze mogelijkheden en onze flexibele instelling is er altijd wel een draadoplossing.

Veel voorkomende producten die wij maken voor deze sector zijn:

Onderdelen voor een paraplustandaard of een vogelkooi, ophanghaken, U-beugels, frietzakhouders, S-haken, doelhaken, tuinhek-onderdelen, klemveren, poppenstandaarden, L-haken, grondpennen, lijnhaken, scorebordbeugels, glashouders, displayhouders, etalagebeugels, kledinghangers, kattenmatbeugels, aquariumbeugels

Our passion is in making, our expertise is in engineering. From startups to Fortune 500s, we consult on product testing and design for mass production.

Top